2009/08/18

Ett äventyr del 3

Så närmar vi oss slutet på äventyret.

Vi beslutade oss för att stanna kvar i Ullared en natt till så vi fick en hel dag till på Ge-Kås. Den dagen ihandlades det jackor till mej och sambon...tänkte bara köpa en blev två är lätt hänt när man är på Ge-Kås. Lite toppar till mej lite mer kläder till barnen och lite....ja det finns allt nästan i denna affär.

Eftermiddagen avslutades med bad och sen grillat vid husvagnen. I säng skapligt för vidare färd dagen efter. Det som är så bra med oss när vi semestrar det är att vi brukar se till att vi inte har bråttom. Vi bestämde egentligen inte riktigt vilken väg vi skulle välja hemåt förräns vi stod i korsningen i Ullared. Det blev mot Lidköping jag insåg att det skulle bli långt att köra hem om vi åkte via Ven och hälsade på moster. Suck lite vemodigt.



Mot Lidköping bar det.Har aldrig varit där förrut. Hittade en fin camping som gjord för barnfamiljer vilka det kryllar av. Verkar som om 70talisterna som blev plågade med husvagnsliv nu har skaffat eget hus på hjul.

Bara ställa upp vagnen och sen ta de tjatande barnen till badet. Långgrunt så det heter duga ca 250 m ut i vattnet och sambon var knappt blöt på schortskanten. Inte braq om man är sugen på ett snabbt dopp.
Ena dagen gjorde vi ett besök i Lidköping centrum. Det kom en riktig åskskur tror inte jag har varit med om liknade åskoväder sen jag var liten. Det blixtrade ett small hela tiden så man kände tryckvågen i ryggen ibland. Häftigt kan man säga, vi bodde ju nära Vänern så vi både hörde och såg ovädret länge.

Sen tog vi den snabba vägen hem via Örebro så slapp det bli så sent innan vi kom hem.

Jag hoppas att vi får tillfälle att bo i hus på hjul fler ggr jag gillar det och sambon med. Barnen verkar inte ha ngt emot det dom heller.

Inga kommentarer: