2009/11/22

Årets krans

Årets krans är nu klar och pryder sin plats på dörren.


Tyvärr ser jag att bilden blev lite mörk kanske kan fixa ny bild senare

Tillverkad av kvistar från tujjabusken och buxbom, några kanelstänger och rejält med tålamod.

7 kommentarer:

Mia sa...

Vad roligt att du vill vara med i utlottningen, tack vare det hittade jag dig också.

Vilken söt krans du har gjort. Kanske att man skulle ta och ge sig ut med sekatören och klippa tuja här också... imorgon. :)

Kram Mia

Åsa sa...

Ååååå vilken härlig verkligen!! Det är verkligen höst och vinter. Tycker inte en krans hör till en ytterdörr någon annan tid på året än just då. Behöver inte heller vara så mycket jul över den, räcker att det är en krans som har sitt vill säga.

Tuja är något som jag ärligt inte vet vad det är. Får ta o googla tror jag. Inte som klingar till i huvudet i alla fall så där.

Ska nu ta o läsa klart sista kapitlet i Twiglight saga del två. Verkligt seg bok, bäst så här i slutet. Men det säger alla som har läst hela serien, bok två är seg. Jajaja får införskaffa del tre snart då. Kristian visste inte, eller så visste han ;) , vad han gjorde när han köpte del ett åt mig utan att jag visste :)

Millan sa...

Vilken fin krans, jag hoppas på att mitt tålamod räcker till en i år med men vi får se. ;)

Ekberga sa...

Jättefin krans. Själv hade jag turen att få en av min mamma - som hon gjort av lingonris.
Ha en bra dag!
Kram

alma sa...

Snygg krans. Få se om det blir någon här. Vi ska ju vara hemma i jul och ha Cam med fam, samt Otti och Cat här. Får väl snygga till lite på dörren

Åsa sa...

Ja nu har jag varit inne på sidan hos Mia o skrivit o ska få till att länka också. Antingen så blir det med bilden, det är bara lite krångel innan man får till de. Eller så får det bli en vanlig länkning helt enkelt.

Kram kram

Mrs J sa...

Jättefin och julig krans! Sådär mycket tålamod har nog inte jag. Fjortonåringen och jag drog iväg på bio ikväll och såg New Moon. Inte häpnadsväckande bra, men ändå klart sevärd. Sonen kastade sig över tredje boken så fort han kom hem :-)